Normstahl garažna vrata. Vrata s +

+ Pouzdanost   + Raznolikost   + Sigurnost   + Servis

 

 

Normstahl garažna vrata kod Entrematica
otvaraju najviše standarde


Rješavanje novih ciljeva i povratak kući - ništa ne simbolizira to bolje od garažnih vrata. To su vaša vrata u svijet, kao i vaša vrata za povratak kući. Stoga je važno da se odlučite za garažna vrata na temelju istih specifičnih standarda koji se primjenjuju u vašem domu. Brzo će postati jasno da smo mi u Entrematicu olakšali izbor s našim Normstahl vratima.

 

 

OSD_Sup_plus_42_Flair_RAL7016_2

 

SSD_Trend_RAL9016

 

OSD_Sup_plus_42_Micro_RAL7016

 

ID_scene_Verglasung_242_9006_Nr3885

 

 

Normstahl garažna vrata pružaju četiri puta prednost:

 

+ Pouzdanost

Naša sekcijska vrata su napravljena od 42 mm termički odvojenih panela za optimalnu energetsku učinkovitost + Vrata se pokreću gotovo potpuno tiho i vrlo su stabilna zahvaljujući kotačima s kugličnim ležajevima i tandemskim duplim kotačima + podna brtva s integriranom ventilacijom osigurava ugodnu klimu u garaži u svako doba + Optimalne brtve i opcijske podne vodilice ili vodilice za renoviranje pružaju dodatnu pogodnost za bočna sekcijska vrata.

 

 

 

 

 

 

+ Raznolikost

Veliki izbor boja sa završnom obradom omogućuje bezbroj individualnih opcija + 4 varijacije površinske teksture + 8 različitih modela od klasičnih do modernih + Dizajnirani elementi, prozori i kompletno ostakljene sekcije zaokružuju raznolikost.

 

+ Sigurnost

Posebno čvrsta konstrukcija štiti od provale - dodatno testirana protuprovalna zaštita (u skladu s NEN 5096) moguća je na zahtjev + pokrivene vodilice, kotačići, sajle i opruge pružaju dodatnu zaštitu + motori za Normstahl garažna vrata zajedno s našim vratima su TÜV- i GS-certificirani + dodatne sigurnosne prednosti, kao što su zaštita za prste, zaštita od pada vrata, zaštita od pada uslijed pucanja opruge i detekcija prepreka.

 

 

+ Servis

Nešto posebno: Mi dajemo 10-godišnje tvorničko jamstvo za garažna vrata, uključujući i pokretne dijelove + 5-godišnje jamstvo na mehaničke dijelove i 2-godišnje jamstvo na elektroniku Normstahl motora + Entrematic Vas podržava s certificiranim, savršeno obučenim servisom i profesionalnom mrežom prodavača + 70 godina iskustva kao europske garancije trajanja visoke kvalitete!

 Naša vlastita klasa


Normstahl garažna vrata i motori su sinonim vrhunske kvalitete, pouzdanosti i apsolutne sigurnosti već 70 godina. Naši proizvodi su jedinstveni kao i potrebe ljudi koji ih koriste svaki dan. Štoviše, ime " Normstahl " unutar Entrematic korporativnog brenda, nije slučajno: Normstahl jamči apsolutnu usklađenost sa standardima i nedopušta odstupanja od vrhunske kvalitete za koje stoje kao renomirani proizvođač garažnih vrata. To nam omogućuje pružanje 10-godišnjeg tvorničkog jamstva za svaki dio naših vrata.

 

Za Vas prilagođena garažna vrata
 

Električna Normstahl garažna vrata od Entrematica podržava vašu energetski učinkovitu gradnju i renoviranje s održivom izolacijom. Bilo da su vam potrebne naše automatizirane inovacije za privatnu ili industrijsku upotrebu - Entrematic je Vaš kontakt partner kao specijalist za moderne kao i estetski izvanredne ulazne proizvode. No, sami pogledajte i odlučite koja garažna vrata sa svojim modernim funkcijama iz našeg asortimana najviše odgovaraju vašoj garaži!

  

Kliknite za brzu konfiguraciju
 Vaših izabranih garažnih vrata.

doorfinder-background