Preklopno-podizna kip vrata

 

elegante Schwingtore von Normstahl Entrematic Germany

 

Modernes Kipptor - Entrematic Germany

 

Praktisches Schwingtor mit Schlupftür von Entrematic Germany

 

 Bezvremenska klasika
 

Jeste li spremni za veliki ulaz? Tada aktivirajte svoja preklopno-podizna kip vrata, koja se elegantno preklapaju prema gore kao da se pokoravaju naredbi "Sezame otvori se". Ovaj tipični pokret njihanja čini ovu vrstu vrata efektnim, što donosi dinamiku i vizualni efekt u vašoj okolini. Dokazana mehanika odavno je pretvorila preklopno-podizna kip vrata u klasik, koji smo napravili još atraktivnijim s novim i uzbudljivim značajkama.

 

Zadržite pokazivač iznad "+" da biste saznali više o posebnim tehničkim značajkama Normstahl preklopno-podiznih kip vrata.

 

 

Normstahl garažna vrata. Vrata s +

 

 

+ Pouzdanost

+ Raznolikost

+ Sigurnost

+ Servis

Zakretna vrata

stropna vodilica

Pomicanje vrata u stropnoj vodilici uvijek je mirno i tiho.

Zaključavanje u dvije točke

Sigurno zaključavanje u dvije točke samostalno se uglavljuje i pruža zaštitu od neovlaštenog pristupa.

zaštićene vlačne opruge

Posebno odabrane vlačne opruge održavaju ravnotežu vrata. Tuljci za zaštitu prstiju, koji obavijaju snopove opruga, sprječavaju nehotično uvlačenje u opruge – osobito suvislo ako su u blizini djeca. Zaštitni tuljac onemogućava iskakanje dijelova opruge.

Kotačići s kugličnim ležajem.

Primjenom kotačića s kugličnim ležajem nastaje manje trenja, a samim time nema ni škripanja. Osim toga, nije im potrebno održavanje, a jamče dugotrajan rad.

Finalno dorađena površina

Finalno dorađena površina obložena organskim poliesterom doprinosi dugom trajanju vrata i pruža sigurnu zaštitu od hrđe.

Renovacijski okviri

Opcijski se vrata širine do 3000 mm mogu opremiti trostranim renovacijskim okvirom za ugradnju vrata između udubljenja u zidu. Boja okvira jednaka je boji krila vrata.
Zakretna vrataZa dodatne informacije kliknite sliku.

Vrata koja šarmiraju

Normstahl preklopno-podizna kip vrata su vrlo jednostavna za uporabu i izuzetno su sigurna i trajna. Svi dijelovi od čelika na našim preklopno-podiznim kip vratima su pocinčani i krilo vrata montirano je na okvir sa zakovicama u boji vrata. Gotova površina, presvučene s organskim poliesterom, pridonosi očuvanju vrijednosti vrata i ne daje koroziji priliku. Čelični lim krila je dostupan u različitim bojama, tako da ova tradicionalna kip vrata mogu biti savršeno usklađena na vašoj garaži ili arhitekturi kuće. Bezvremenska elegancija naših preklopno-podiznih kip vrata je savršena za davanje vizualnog efekta vašoj imovini!


Pravi brend proizvoda

Kao pravi brend proizvoda, Normstahl preklopno-podizna kip vrata postavljaju svoje vlastite standarde u kvaliteti, funkcionalnom savršenstvu i sofisticiranim rješenjima detalja, kao što su tihi rad vrata ili diskretno integrirana pješačka vrata. Naša preklopno-podizna kip vrata su usklađena s gotovo svim domaćim okruženjima. Ona pružaju cijeli niz pogodnosti u novogradnji i obnovama i izvanrednu vrijednost za novac u svakom slučaju. Drugi važan aspekt je dobra toplinska izolacija i sigurno zaključavanje u dvije točke, koje čine kip vrata iz naše ponude savršenim ulazom u vašu garažu. Usput, funkciju "Sezame otvori se" gore spomenuta, pruža moderan Normstahl pogon vrata, koji otvara preklopno-podizna kip vrata pritiskom na tipku na daljinskom uređaju. Čak ne morate ništa niti reći!

 

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.

Kliknite za brzu konfiguraciju
 Vaših izabranih garažnih vrata.

doorfinder-background