Moderna, pouzdana i sigurna:
Pružamo veliki izbor modernih garažnih vrata .

Vaša garaža je dragocjenost vaše kuće. Kao dio vašeg doma, ispunjava čisto zaštitnu funkciju, tako i estetske zahtjeve. Bilo da živite u vikendici ili gradskoj kući, drvenom objektu ili seoskoj kući, bungalovu ili planinskoj kolibi: vaša kuća je elegantna - i to se može impresivno istaknuti s pravim aražnim vratima. Moderna Normstahl garažna vrata od Entrematica osigurava da vaše parkirano vozilo dolikuje ambijentu koji odgovara vašim željama. Iz te perspektive, garažna vrata su uvijek stvar ukusa i trebaju biti pažljivo usklađena s izgledom vašeg doma i vaše imovine .

 


Jedinstvo izgleda i funkcije

Moderna garažna vrata mogu imati snažan vizualni utjecaj, diskretno se stapaju s arhitekturom ili jednostavno služe funkcionalnosti,na to se apsolutno možete osloniti. Bez obzira na vizualni aspekt,  vi ćete također zahtijevati i sigurnost, jednostavnost korištenja i praktične dodatke. Zato Normstahl garažna vrata ne samo da pružaju veliki izbor modela, boja, završnih i pojedinačnih elemenata dizajna, što će uzrokovati komešanje u vašem susjedstvu - njihova uloga je stanje u umjetnosti i ona impresioniraju sa beskompromisnom protuprovalnom sigurnosti i jednostavnosti korištenja. Dizajn, tehnologija i izrada - naša garažna vrata nisu samo iznutra tiha, ona su i elegantna sa stilskim elementima kada se pogledaju izvana. 

Sljedeći modeli vrata su dostupni: 

 

Posebno zanimljiva: Stropna sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore pod strop i tako štede puno prostora. To Vam također omogućuje slobodni prostor ispred garaže.

 

Praktična alternativa: Ovisno o strukturnim uvjetima, ova vrata stvaraju prostor iznad i omogućuju neposredan pristup u garažu.

Klasika: Horizontalna preklopno-podizna kip garažna vrata izgledaju elegantno i osiguravaju velike ulaze.

Za posebne zahtjeve: Rolo vrata se koriste gdje god posebni uvjeti za prostor zahtjevaju individualno rješenje.

 

 

Kliknite za brzu konfiguraciju
 Vaših izabranih garažnih vrata.

doorfinder-background