Cijena jednih Normstahl  Garažnih vrata

"Koja je cijena garažnih vrata?" - "Gdje mogu naći cjenike za Normstahl garažna vrata?" - "Koliki je trošak stropnih sekcijskih vrata?" - "Kolika je cijena ulaznih vrata?"
 

Unsere Mitarbeiter informieren Sie über Sektionaltor & Rolltor Preise - Entrematic Germany

 

Pitanja koja nam svaki dan dolaze za koja je teško naći općenite odgovore. Zašto je formiranje cijena tako različito? Garažna vrata su pojedinačni proizvodi koji su ovisni o mnogo različitih čimbenika. To je ono što ćete čuti od prodavača! Samo precizirane želje otkrivaju nam uvid u točne cijene garažnih vrata i tek tada shvaćamo zašto su stranice cjenika garažnih vrata tako dugačke i široke.

 

Pogled na aktualne akcije  otkriva nekoliko ponuda s fiksnim cijenama. Ali to su iznimke, ne pravilo - jer se želje naših kupaca uvelike razlikuju. Tako da cijene garažnih vrata variraju od 2.600,– Kn do …

...ovisi o mnogim čimbenicima, koji su navedeni u nastavku:

Dimenzija:
Naravno, dimenzija vrata ima veliki utjecaj na cijenu garažnih vrata. Mala garaža je, naravno, jeftinija od dvostruke garaže pune širine. Čak 71 standardna dimenzija je dostupna, ali su također dostupna vrata po mjeri točno u milimetar!

 

Način otvaranja vrata:
Da li želite stropna sekcijska vrata? Ili Vam treba individualno rješenja s rolo vratima ili bočnim sekcijskim vratima? Posebno jeftina su klasična, preklopna-kip vrata. Svaki tip ima svoje prednosti i nedostatke koji se moraju vagati. 

 

Različite površine

Mnogo različitih modela i boja na izbor. Posebne boje prema RAL karti. Imate izbor! 

 

Situacija kod montaže:
Uvjeti se moraju uzeti u obzir: dimenzije, zgrada, bočni razmak, bočni prostor, nadvoj iznad vrata, tlo ... - Vaše Normstahl trgovac može svaku situaciju na objektu riješiti s pravim proizvodom! Također su dostupne i fiksne blende za skrivanje elemente koji se nežele vidjetim, mogu se i osigurati garažna vrata s odgovarajućim okvirom, a sve to utječe na cijenu proizvoda.

 

Motor:
Nova garažna vrata bez motora praktički više ne postoje. Teoretski, možete (uz iznimku rolo vrata) također naručiti svaka vrata bez motora - ali u praksi je to sada potpuno neobično. S toga se obično javlja samo pitanje koji tip motora ponuditi, a motor se određuje prema veličini i težini vrata. Dakle, trošak vaših novih garažnih vrata također ovisi i o motoru.

 

Pribor uz elektroniku:
Dodatno se može broj daljinskih uređaja povećati, ali isto tako možete koristiti taster s kodom ili taster na ključ, taster na otisak prsta, Magic-Door-Control, ili dodatne sigurnosne svjetlosne barijere - mogućnosti su velike za svaku potrebu!

 

Prozori i dekoracija:
Na zahtjev kupca možemo ponuditi prozore s motivom, ekskluzivne i dizajn prozore kao i aluminijske ostakljene sekcije. Neki služe kao izvor svjetla, a neke čisto kao element dizajna. Također dizajn motivima od aluminija može se garažnim vratima dati osobni dodir.

 

Ručke, rigle i sigurnost:
Naravno da se može iz različitih ergonomski oblikovanih ručki odabrati ako je vanjska ručka poželjna ili potrebna. Zaključavanje može biti automatizirano putem motora ili ručno s ključem. Dodatni sigurnosni paket dostupan je da se osigura učinkovita zaštita od provale.

 

Dodatna vrata:
Također i pješačka vrata ili bočna ulazna vrata koja slično izgledaju kao i garažna vrata imaju značajan utjecaj na cijenu Normstahl garažnih vrata.

 

 ...Možda sada bolje razumijete zašto je određivanje cijene Normstahl garažnih vrata tako komplicirano…

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.

Kliknite za brzu konfiguraciju
 Vaših izabranih garažnih vrata.

doorfinder-background