Dimenzije Normstahl garažnih vrata

 

Standardne dimenzije za garažna vrata su praktične, ali nisu pravilo. Tako da su Normstahl garažna vrata dostupna u svim vrstama i veličinama, naizgled nemoguće - da se za svaki otvor može ponuditi i isporučiti ispravna vrata! Vrata sa + , kao Plus imaju i povećanu fleksibilnost.

 

Standardne dimenzije Normstahl stropnih sekcijskih vrata razlikuju se ovisno o modelu:

Dimenzije i veličine sekcijskih vrata Normstahl Smart 42
61 standardna dimenzija stoji na raspolaganju

Maksimalna širina: 5.000 mm
Maksimalna visina: 3.000 mm

Do veličine 3000 x 2250 mm dolazi integrirani sistem opruga u vertikalnim vodilicama, dok za veće dimenzije vrata dolaze torzione opruge.

 

Dimenzije i veličine sekcijskih vrata Normstahl Superior 42
71 standardna dimenzija stoji na raspolaganju

Vrata se mogu naručiti u dimenzijama u širini do 6000 mm i u visini do 3150 mm.

Do veličine 3000 x 2500 mm dolazi skrivena vlačna opruga (integrirana u gornjim horizontalnim vodilicama), dok za veće dimenzije vrata dolaze torzione opruge.

 

Dimenzije i veličine sekcijskih vrata Normstahl Superior+ 42
71 standardna dimenzija stoji na raspolaganju

Vrata se mogu naručiti u dimenzijama u širini do 6000 mm i u visini do 3150 mm.

Do veličine 3000 x 2250 mm dolazi skrivena vlačna opruga (integrirana u gornjim horizontalnim vodilicama), dok za veće dimenzije vrata dolaze torzione opruge.

Dimenzije za Normstahl bočna sekcijska vrata

Uzalud tražite standardne dimenzije za bočna sekcijska vrata. Razlog tome je što su bočna sekcijska vrata uvijek rađena po mjeri u širini i u visini – idealno kod renoviranja i za individualna rješenja svih vrsta!

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.

Kliknite za brzu konfiguraciju
 Vaših izabranih garažnih vrata.

doorfinder-background