Bočna sekcijska vrata

Hellgraues Seitensektionaltor von Normstahl - Entrematic Germany
Praktische Seiten Sektionaltore - Entrematic Germany
Moderne Seitensektionaltore von Normstahl Entrematic Germany

 

Alternativa stropnom otvaranju vrata
 

Bočna sekcijska vrata i stropna sekcijska vrata imaju tek nekoliko razlika u izgledu i mehanici - najočitiji se smjer pokretanja! Vrhunac: Za ovu vrstu garažnih vrata, paneli se bočno otvaraju u stranu uz ​​zid garaže. Sigurno se pitate koja je korist od ovog neobičnog dizajna garažnih vrata. To je jednostavno: Bočna sekcijska vrata su praktičan izbor za svakoga tko želi koristiti svoju garažu u cijeloj visini sve do stropa i ne žele da su im sekcije vrata prepreka. Na primjer, ako želite na strop u garaži spremiti kajak, skijašku opremu ili drugu pozamašanu sportsku opremu, bočna sekcijska vrata osiguravaju da taj prostor ostane na raspolaganju.

 

Zadržite pokazivač iznad "+" da biste saznali više o posebnim tehničkim značajkama Normstahl bočnih sekcijskih vrata.

 

Normstahl garažna vrata. Vrata s +

 

 

 

 

+ Pouzdanost

+ Raznolikost

+ Sigurnost

+ Servis

 

 

Bočna sekcijska vrata

Reno podna vodilica

Ova glavna vodilica savršena je za renoviranje. Zbog male visine ugradnje (15 mm) može se montirati izravno u gotov pod. Skupi radovi bušenja stoga su nepotrebni. Mala visina vodilice ne predstavlja prepreku pri ulasku ni pri izlasku.

Tandemski pogoni s kugličnim ležajem

Tandemski pogoni s kugličnim ležajem osiguravaju optimalni hod vrata. Bez škripanja, trzanja... samo mirno pomicanje prema gore i dolje na pritisak gumba.

Vodilica u podnoj oblozi

Vodilica u podnoj oblozi od nehrđajućeg čelika osigurava lagan i funkcionalno siguran hod vrata.

Optimalna zabrtvljenost

Bočna sekcijska vrata Normstahl potpuno su nepropusna zahvaljujući optimalnoj zabrtvljenosti na svim važnim mjestima kao što su okvir graničnika, ulazna strana, vodilica i glavna vodilica.

Paneli od 42 mm

Izolirani paneli debljine 42 mm jamče veliku stabilnost i najbolju toplinsku izolaciju.
Bočna sekcijska vrataZa dodatne informacije kliknite sliku.

Veliki izbor proizvoda

Vjerojatno vaša garaža ima kosi krov ili je na neki drugi način izgrađena tako da konvencionalna standardna garažna vrata ne rješavaju Vaš problem. Bočna sekcijska vrata su savršena točno za ovakve vrste posebnih slučajeva. Entrematic nudi veliki izbor Normstahl bočnih sekcijskih vrata: različitih modela, s velikim rasponom boja, s različitim dizajnom ili različitim tipovima prozora. Što ako bi bili u mogućnosti dizajnirati svoja ​​nova garažna vrata sa samo nekoliko klikova? To je apsolutno dječja igra s našim konfiguratorom.


Idealno za obožavatelje bočnog otvaranja

Želimo zvati bočna sekcijska vrata, vrata s funkcijom pješačkih vrata. Jer, kada se otvaraju u stranu, prolaz je dovoljno velik da možete ući u garažu. Ako ste nešto ostavili iza sebe ili jednostavno želite na brzinu baciti pogled, ne morate otvoriti cijela garažna vrata. Također nema potrebe za dodatnim naknadama prilikom ugradnje. Normstahl bočna sekcijska vrata svojim materijalima ostavljaju utisak kvalitetne izrade i dugovječnosti. A budući da se izrazito ravne podne vodilice prilikom renoviranja mogu montirati na gotov pod, montaža se može napraviti bez velikih troškova.

 

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.

Kliknite za brzu konfiguraciju
 Vaših izabranih garažnih vrata.

doorfinder-background