Stropna sekcijska vrata

Sektionaltor für Ihre Garage - Entrematic Germany

Sektionaltore von Normstahl - Entrematic Germany

 

Garagen Sektionaltore von Entrematic Germany

 

Ušteda prostora u luksuznom izgledu


Jeste li u potrazi za garažnima vratima koja vam daju puno prostora, ali koja ne zauzimaju sama puno prostora? Tada su stropna sekcijska vrata upravo ono što vam je potrebno. Umjesto preklopno-podiznih kip vrata koja se otvaraju prema van, sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore. Mehanizam je sličan rolo vratima. No, za ovaj sustav, vratno krilo sastoji se od više panela ("sekcija") koji su spojeni šarnirima, koji su smješteni vodoravno na vrhu jedan drugoga i koji se sklapaju u seriji uz strop garaže prilikom otvaranja.

 

Ispravno rješenje za garaže u blizini ceste

 

Sekcijska vrata koja štede prostor omogućuju parkiranje neposredno ispred garaže. To stvara prostrane ulaze i idealna su za uske prostore i garaže koje su ugrađene u neposrednoj blizini pješačkih staza i puteva. S druge strane, konstrukcija panela daje ukupni estetski dojam da je teško skinuti pogled s njih.

Zadržite pokazivač iznad "+" da biste saznali više o posebnim tehničkim značajkama Normstahl stropnim sekcijskim vratima.

 

Normstahl garažna vrata. Vrata s +

 

 

 

+ Pouzdanost

+ Raznolikost

+ Sigurnost

+ Servis

 

Normstahl Smart 42
vrijedi za sve linije
Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42

Sustav vlačnih opruga ugrađen u vodilicu vrata

Paket opruga koji se lako montira ugrađen u svaku bočnu vodilicu vrata.

Kotačići s kugličnim ležajem

Kotačići s kugličnim ležajem osiguravaju miran hod vrata bez trenja.

Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42
Normstahl Smart 42

Paneli od 42 mm

Izolirani i termički odvojeni paneli debljine 42 mm jamče veliku stabilnost i najbolju toplinsku izolaciju.

Normstahl Smart 42
Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42

Prekrivena vodilica vrata

Najveća zaštita putem prekrivenih kotačića i vodilica.

Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42

Podna brtva

Podna brtva služi u jednakoj mjeri za zaštitu od vremenskih utjecaja i za strujanje svježeg zraka, ovisno o tome jesu li pri ugradnji ventilacijski otvori otvoreni ili zatvoreni.

Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42

Prekrivene kutije vlačnih opruga

Prekrivene kutije vlačnih opruga na gornjoj strani ne štede samo prostor već i pružaju najveću sigurnost (do 3000 x 2250 mm).

Normstahl Superior 42
Normstahl Superior+ 42

Tri proizvodne linije. Raspon mogućnosti.

 

Entrematic pruža sekcijska vrata u tri linije proizvoda, od kojih se svaka ističe se izvanrednim prednostima:

 

Smart 42

 

Normstahl Sekcijska vrata Smart 42 imaju osnovnu opremu koja ih čini izvanrednim po pitanju izgleda, funkcije te omjera cijene i kvalitete. Sastavljena su od panela debljine 42 mm i pomiču se s pomoću vlačnog sustava ugrađenog u vodilicu vrata.

Superior 42

 

Normstahl Vrata Superior 42 dokazuju se poboljšanom sigurnošću i stabilnošću. Proizvodna linija obuhvaća veliki broj modela i standardnih boja. Između ostalog u prošireni raspon funkcije ubrajaju se i vratašca.

Superior+ 42

 

Normstahl Superior+ 42 nenadmašiv je u našem programu. Pravo rješenje za perfekcioniste. Po konstrukciji identična s vratima Normstahl Superior 42 ova linija blista glatkom površinom, još većim izborom modela i boja, a možete odabrati i opcijske dizajnerske i ekskluzivne prozore.

 

 

 

Koja Normstahl sekcijska vrata najbolje odgovaraju Vašoj garaži?
Naša Tražilica vrata prikazuje transparentno sve prednosti, a naš konfigurator omogućuje lak izbor vaših vrata!

 

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.

Kliknite za brzu konfiguraciju
 Vaših izabranih garažnih vrata.

doorfinder-background