Mi pokrećemo vaša vrata!
Entrematic električni motor čini razliku
 

Mi osiguravamo da nikada ne ostanet vani na hladnoći! Međutim jak vjetar puše, bezobzira da li je bura ili je tuča veličine golf loptice - vaš električni Normstahl motor garažnih vrata od Entrematica prkosi vremenu i otvara vrata s najnovijom tehnologijom, dok udobno sjedite u svom suhom automobilu ili čekate u svom predsoblju. Zašto otvoriti teška vrata rukom kada se to može odvijati automatski na dodir gumba?

 

Sve jednom rukom

Motor za vrata iz našeg asortimana je izuzetno svestran. Bilo garažna vrata, kapija ili dvorišna rasvjeta - imate potpunu komandu nad potpuno automatskom pogonu vrata s jednim 4-kanalnim daljinskim uređajem, koji stane u svaki džep. To je tako brzo i jednostavno da se nikada nećete htjeti vratiti na staro nakon što ste pokušali ovo. Elektronski motor vrata pruža istinsku dodatnu pogodnost za cijelu obitelj. Ako želite, možete smatrati ovo kao dodir luksuza koji ste zaradili.


 

Koji motor trebate za vaša vrata? Nudimo sustave za 3 područja:

 

Motori za garažna vrata
Lako otvorite svoju garažu iz kabine vašeg vozila. Vaš elektronički motor garažnih vrata obavlja svoje naredbe gotovo nečujno - čak i iz neki udaljenosti.

 

Motori za krilna vrata
Izvanredna kvaliteta materijala, iznimna tehnologija i lijep dizajn razlikuje ovaj motor za krilna vrata koja vas vode na vaš posjed i koja mogu biti dvokrilnam da se jedno krilo otvara na lijevu, a drugo krilo na desnu stranu.

 

 

Motori za klizna vrata
Pouzdan baš kao što je pouzdan i motor za naša bočna sekcijska klizna vrata. Nudimo sustave za težinu vrata do dvije tone!

 

 

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.