Motori garažnih vrata

Postoje dva aspekta praktičnosti: udobnost i praktičnost.

 

Dobrodošli kući!
Vaš motor za garažna vrata Vas očekuje.

Kiša obilato pada na Vaš automobil. Bio je dug i naporan dan. Sada samo želite doći kući i ostati suhi. Ne bi li bilo lijepo da Vas vaša garaža dočeka s otvorenim vratima? Motor garažnih vrata pouzdano obavlja svoju svrhu? Samo kliknite na daljinskom uređaju, aktivirajte motor garažnih vrata i opustiti se. Iskreno, tko bi želio otvarati garažna vrata rukom? Moderni motor garažnih vrata je idealan asistent u svakodnevnom životu, bez kojega danas ne želite, a posebno je praktičan za žene.

Tako jednostavno

Mnogi vlasnici kuća obraćaju posebnu pozornost na učinkovitost, ugrađuju najnoviju građevinsku tehnologiju i cijene moderne sadržaje. Pa zašto to ne raditi i u garaži? Normstahl motor za garažna vrata pruža komfor koji je jednostavno dio suvremene mobilnosti. Mali daljinski upravljač je jednostavan za spremanje i vrlo jednostavan za rad. Jednim pritiskom na gumb i snažni, a gotovo tihi motor, garažna vrata pokreće. Čak i na najljepšem suncu, nema razloga da izlazite van iz svog vozila i zatim se vraćati natrag u svoje vozilo samo u zadnjih nekoliko metara vašeg putovanja kući zbog garažnih vrata. Možete čak i otvoriti vrata dok se približavate kući i tako uključiti prilaznu rasvjetu, ako je to potrebno.

 

 

Motor za garažna vrata s dodatnom sigurnošću i zaštitom

Normstahl motor za garažna vrata nije samo pouzdan, već se možete u potpunosti osloniti na njega i u smislu sigurnosti. Sistem samozaključavanja sprječava neovlašteno otvaranje izvana pomoću automatskog mehanizma za zaključavanje. Kod za vaš daljinski uređaj automatski se prebacuje nakon operacije. S više od milijun mogućnosti, pametni daljinski uređaj je nemoguće dešifrirati. Ako se vaša djeca igraju u garaži, ne trebate se brinuti. Vaš motor garažnih vrata sa svojom inteligentnom elektronikom odmah vraća vrata unatrag, ako naiđe pa i na najmanju prepreku. Biti ćete sretni kada znate da je ovo savršenstvo i da i izgleda jako dobro.

 

 

Magic 600

 

Snažno, brzo i gotovo nečujno pogon garažnih vrata Normstahl Magic 600 otvara vaša garažna vrata – a vi ostajete posve opušteno sjediti nakon dugog radnog dana.

Magic 1000

 

Snažan – Kada se pogon garažnih vrata Normstahl Magic 1000 poigra svojim "mišićima", čak se i teška vrata otvaraju i zatvaraju kao od šale. 1000 N snage povlačenja je jednostavno izuzetno snažno.

Akku Plus

Kod gotovih garaža na "zelenoj livadi" često nedostaje priključak za struju kako bi se mogao instalirati pogon vrata. S time je sad gotovo: S Normstahl Akku Plus ne morate se više odricati te udobnosti.

Sofisticirane sigurnosne funkcije našeg Normstahl motora za garažna vrata štiti Vas kao osobu i Vašu imovinu.

 

Neovlašteno otvaranje izvana je gotovo nemoguće zahvaljujući automatskom zaključavanju vrata od strane samozaključavanja motora.

A što se događa ako nema struje? Ne brinite. Možete jednostavno otvoriti vrata, iznutra i izvana, pomoću mehanizma za otključavanje.

 

433 MHz Rolling Code daljinski upravljač također nudi optimalnu sigurnost. Kôd se mijenja svaki put kada ga koristite - više od 1 milijuna kombinacija će sigurno oduprijeti svim pokušajima dešifriranja koda.

Ako se djeca igraju u garaži ne morate se brinuti - inteligentna elektronika će automatski obrnuti smjer pokretanja vrata, ako naiđe i na najmanju prepreku.

Einfache Montage der Garagentorantriebe von Normstahl - Entrematic Germany

Elektrischer Garagentoröffner von Normstahl funktioniert auch bei Stromausfall - Entrematic Germany

Praktischer und handlicher Toröffner - Entrematic Germany

Sicherheitsmaßnahmen unserer Garagentorantriebe - Entrematic Germany

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.