Motori za klizna vrata

Mi otvaramo put na pritisak tipke.

 

Otvori!
Klizna vrata se pokreću

Nema laganih kliznih vrata. I tako i treba biti. Ona i trebaju formirati zaštitni zid koji osigurava i štiti vašu imovinu. Što širi ulaz, to je veća sila potrebna za otvaranje i zatvaranje vrata. No, to je nešto za što se ne trebate brinuti: Normstahl motor za klizna vrata će to učiniti umjesto vas - brzo i snažno, jednim pritiskom na tipku na daljinskom upravljaču. Također ćete biti zaprepašteni koliko tiho se može pokrenuti takav jedan težak objekt kao što su vrata!

 

Savršena tehnologija s visokim povjerenjem

Naši pogoni za klizna vrata su izuzetno čvrsti, impresioniraju sa svojim kvalitetnim materijalom i izgledaju dobro. Izrade i tehnologija su dizajnirani tako da se naši sustavi rijetko moraju održavati, tako da su jednostavni za rad i energetski učinkoviti. Montaža je dječja igra zahvaljujući visokoj razini prefabriciranja. Postojeća vrata lako se mogu nadograditi.

 

Za klizna vrata težine do 2 tone

Snažan 24V motor pomiče vrata težine do dvije tone na licu mjesta za maksimalnu putnu udaljenost od 30 metara. Možete sigurno pretpostaviti da u našem asortimanu također ima pravi motor za vaša vrata. Bez obzira na vaše posebne zahtjeve, mi nudimo niz posebnih rješenja za klizna vrata da ćete uživati ​​u godinama koje dolaze - čak i ako su vrata u stalnom pogonu. Zar nije impresivno kako bez napora pritiskom na tipku na daljinskom uređaju motor odmah gura čeličnu ili aluminijsku konstrukciju na jednu stranu?

 

EVO 400
Prikladan za vrata težine do 400 kg i širine vrata do 30 m. U potpunosti s metalnom osnovnom pločom i motornim upravljanjem.
EVO 600
Prikladan za vrata težine do 600 kg i širine vrata do 30 m. U potpunosti s metalnom osnovnom pločom i motornim upravljanjem.
EVO 800

Prikladan za vrata težine do 800 kg i širine vrata do 30 m. U potpunosti s metalnom osnovnom pločom i motornim upravljanjem.

 

EVO 2000

Prikladan za vrata težine do 200 kg i maks. 30 m hoda. Prikladan za dugotrajni rad, ima vrlo veliku brzinu hoda (20 m/min) i može se brzo instalirati s pomoću navigacijskog izbornika s nešifriranim tekstom.

 

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.