Motori za krilna vrata

Mi otvaramo put na pritisak tipke.

Mi otvaramo put!
Normstahl motor za krilna vrata čeka na vaš pritisak tipke na daljinskom uređaju

Vaš ulazna vrata su mnogo više od samo jednog sigurnosnog elementa. Vaša vrata predstavljaju vašu privatnu sferu i na kraju se zalažu za vaš smisao za stil. Ako vaša vrata otvarate pritiskom na gumb, to se također odražava na vaš ​​tehnološki status kao kuće vlasnik, gdje vi ne trebate riješavati svaku situaciju s napornim ručnim radnjama. Kada stignete do Vaših vrata, možete jednostavno koristiti svoj radio daljinski upravljač, a Normstahl rotirajući motor krilnih vrata pouzdano otvora oba krila vrata .

Impresivna tehnologija

Motor za krilna vrata iz našeg asortimana predstavlja robustnu tehnologiju, izvanrednu kvalitetu materijala i elegantan dizajn. Lagan je za servisirati, jednostavan za održavanje i ima nisku potrošnju energije. To znači da štedite ne samo Vaše mišiće već i troškove. Motor za krilna vrata po Vašem izboru opremljen je tihim i pouzdanim 24V pogonom. Cijeli sustav je jednostavan za instalaciju zahvaljujući visokoj razini prefabriciranja. Ako trenutno ne koristite motor na vašim postojećim vratima, on se lako može nadograditi.

 

 

Pokreće do pola tone

Normstahl motor za krilna vrata je izuzetno izdržljiv i jednostavan za održavanje zahvaljujući kvaliteti svojih materijala. Ovaj proizvod može obaviti neku radnju, koja normalno zahtijeva trud, na vašu zapovjed, danju i noću u svim vremenskim uvjetima. Sada ćete vjerojatno pitati da li naša tehnologija može pokrenuti vaša posebna vrata. Naši motori za vrata su dostupni u dvije linije proizvoda koji mogu pokretati vrata težine do 500 kilograma sa širinom krila do četiri metra. Dakle, vaša vrata neće biti problem!

LEVO 3000
Prikladan za vrata do 150 kg težine krila i 3000 mm širine krila, zatvorena površina maks. 50 %, dostupan kao jednokrilna ili dvokrilna izvedba, snažan i osjetljiv.
LEVO 4000
Prikladan za vrata do 500 kg težine krila i 4000 mm širine krila, dostupan kao jednokrilna ili dvokrilna izvedba za još više snage.

Normstahl - garažna vrata. Ne zvuči samo kao kvaliteta.

Održivost
Održivost
Energetski učinkovita zgrada ili obnova zgrade: Sva vrata od Normstahla su napravljena od panela debljine 42 mm. Ovo je način kako mi jamčimo učinkovitu izolaciju. Dovoljno dobro za okoliš, kao i za vaš novčanik!
Pouzdanost
Pouzdanost

Mi znamo što Vam prodajemo. To je razlog zašto Vam nudimo 10-godišnje tvorničko jamstvo na apsolutno sve komponente vrata, uključujući dijelove koji se troše kao što su kotači, opruge, šarniri i površina na vratima. Možete se pouzdati na ovo! *

 

*Detalje možete pronaći u našoj Izjavi o jamstvu.

Standard kvalitete
Standard kvalitete
Ne toleriramo neusklađenost. Normstahl garažna vrata već nude vrhunsku kvalitetu u serijskoj proizvodnji. U naše ime mi jamčimo za to - i nastavit ćemo to činiti u budućnosti.
Tradicija
Tradicija
Već 70 godina Normstahl je sinonim za kvalitetu, održivost, individualnost, sigurnost i pouzdanost za garažna vrata i motore. Ako se odlučite za Normstahl garažna vrata, činite pravi izbor!
Individualnost
Individualnost
Bezbroj mogućnosti i varijacija jamči da ćete naći vrata za Vas! Odaberite vrata prema vašim tehničkim zahtjevima i preferencijama stila.
Sigurnost
Sigurnost
Što je u Vašoj garaži često je vrednije nego što mislite. To je razlog zašto smo ponudili dodatnu zaštitu od provale s Normstahl Superior 42 i Normstahl Superior+ 42: SKG -certificirana otpornost na provalu u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096.