Obavijest o privatnosti

Entrematic Germany GmbH
 

Naša politika zaštite podataka
Mi shvaćamo zaštitu vaših osobnih podataka vrlo ozbiljno. Mi obrađujemo vaše podatke u najstrožem povjerenju i u okviru važećih propisa o zaštiti podataka.


Obrada osobnih podataka
Osobni podaci, kao što su adrese, e-mail adrese i telefonski brojevi će se prikupljati samo ako nam date to dobrovoljno, na primjer, kada šaljete upit, kada se registrirate kod nas, ili u kontekstu obrade narudžbe. Vaše osobne podatke i podaci kod naručivanja koristit će se isključivo u Entrematic Germany GmbH grupi, te tamo gdje je potrebno od strane trećih osoba, kao što su dobavljači ili distributeri, u svrhu obrade Vašeg upita ili narudžbe, odnosno kako bi vam pružili podršku, koristit će se isključivo u svrhu za koju ste naveli podatke za nas.
Imate pravo zatražiti informacije od nas u bilo koje vrijeme u vezi s osobnim podacima koje imamo a koji se odnose na vas. Nadalje, također imate pravo da se na zahtjev izmijene, blokiraju ili izbrišu bilo koji vaši osobni podaci koje držimo. U slučaju da nam zakon nameće obvezu zadržavanja podataka, s obzirom da smo samo mi u mogućnosti obrisati podatke jednom kada obveza za zadržavanja podataka istekne, na vaš zahtjev, mi ćemo izbrisati sve osobne podatke koji ne podliježu obvezi zadržavanja podataka, zaključati podatke koje smo dužni zadržati a kako bi se spriječilo njihovo korištenje te osigurati da se ti podaci obrišu nakon što je obaveza za zadržavanje tih podataka istekla.

Google analitika, mogućnost isključivanja
Ova web stranica koristi Google Analytics, web uslugu analize koju pruža Google Inc. ( "Google"). Google Analytics koristi takozvane "cookies", tekstualne datoteke koje su pohranjene na računalu, što omogućuje analizu korištenja vaše web stranice. Informacije prikupljene od kolačića s obzirom na vaše korištenje ove web stranice u pravilu će biti prebačene na Google poslužitelj u SAD-u, gdje će biti spremljene. S obzirom da je na ovoj web stranici aktivirana IP anonimizacija, vaša IP adresa, će se unaprijed skratiti od strane Googla u državama članicama Europske unije ili u drugim državama koje su stranke Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo će u iznimnim slučajevima puna IP adresa će se prenijeti na poslužitelj u SAD-u prije nego što će biti skraćena tamo. Na zahtjev operatora ove web stranice, Google će koristiti ove podatke za procjenu vašeg korištenje web stranice kako bi se sastavila izvješća o web aktivnosti, te pružile dodatne usluge za web stranice operatera u vezi s korištenjem web stranice i interneta. IP adresa prenešena na vašem pregledniku u vezi s uslugom Google Analytics neće biti povezana s bilo kojim drugim podacima iz Googlea. Možete spriječiti pohranjenje kolačića pomoću odgovarajuće postavke unutar softvera vašeg preglednika, no željeli bismo vas obavijestiti da, ako to učinite, nećete biti u mogućnosti u potpunosti iskoristiti sve od ove web stranice. Osim toga, možete spriječiti Google da prikuplja podatke prikupljene od kolačića i podatke koji se odnose na vašu upotrebu web stranice (uključujući vašu IP adresu), a također možete spriječiti Google od obrade tih podataka preuzimanjem i instaliranjem browser plug-in koji je dostupan na sljedećem linku:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

 

Informacije o kolačićima


Što su kolačići?

Kolačić je datoteka s pomoću koje se informacije mogu spremiti u određenom vremenu.

 

Koje vrste kolačića postoje?

 

Neophodni kolačići
Ova vrsta kolačića uvijek je aktivna jer su neophodni za osnovne funkcije web-mjesta. U njih se ubrajaju kolačići s pomoću kojih se može spremiti kretanje po stranici.


Funkcionalnost i učinkovitost
Ovim analitičkim kolačićima moguće je poboljšati funkcionalnost stranice anonimnim praćenjem ponašanja korisnika. Ovim kolačićima može se povećati i brzina kojom se, primjerice, obrađuju upiti. Čak se i komunikacija na mrežama kao što su Facebook, Twitter ili ostale društvene mreže ubraja u to. 


Tvrtka Entrematic upotrebljava podatke prikupljene na web-mjestu iz sljedećih razloga:

 

  • kako bismo vam mogli ponuditi željene informacije i usluge na kvalitetan način
  • kako bismo vam mogli pružiti personalizirani doživljaj na našem web-mjestu
  • kako bismo vam mogli prenijeti informacije i najave povezane s našim web-mjestom
  • kako bismo mogli bolje razumjeti vaše zahtjeve i interese i u skladu s time optimizirati naše web-mjesto i ponude