Lista provjere (Checklist)

Što treba uzeti u obzir prije kupnje garažnih vrata?

 

Bez obzira da li je riječ o novogradnji ili adaptaciji, nekoliko pitanja treba razjasniti prije kupovine novih garažnih vrata.
Bez obzira da li se to tiče sigurnosti ili praktičnosti - tehnički zahtjevi moraju biti jasni, ali i dizajn koji se preferira.

Entrematic pruža pojedinačne spojnice, pametna rješenja prilikom montaže i bezbroj mogućnosti varijacije Normstahl garažna vrata.
Zahvaljujući više od 70 godina iskustva, možete biti uvjereni da imamo pravo rješenje za svaku zgradu.

Ako uzmete u obzir sljedeće prije kupnje, naši Normstahl stručnjaci mogu ponuditi detaljan savjet i osigurati prava vrata za vaše potrebe:

 


1) Koliko prostora imam ispred garaže za otvaranje i zatvaranje vrata?

Da li želim sekcijska vrata, gdje se može koristiti cijeli prostor ispred vrata i koja se također mogu montirati gdje nepostoji dovoljno prostora?
Da li želim ili trebam rolo vrata, koja zauzimaju minimum prostora unutar i ispred garaže pri otvaranju?
Postojeći slobodan i neiskorišten prostor ispred garaže daje dovoljno prostora za preklopna-kip vrata, koja izlaze naprijed prilikom otvaranja.

 
2) Koliko je meni važna zaštita okoliša i održivosti, kao i ušteda energije?

Jesu li aspekti okoliša vrlo važni za mene? Da li garažna vrata trebaju dobro brtviti i pružati maksimalne vrijednosti toplinske izolacije?
Sve sekcijska vrata Normstahl su opremljena s izoliranim i termički odvojenim panelima koji su debljine 42 mm, tako da ćete uštedjeti energiju i svoj teško zarađen novac.

 
3) Da li mi je važno da garažna vrata odgovaraju meni i mojoj garaži i da imam širok spektar mogućnosti u dizajnu?

Ako je to slučaj, došli ste na pravo mjesto u Entrematic. Neodlučni ste prilikom izbora. Naše linije garažnih vrata pružaju bezbrojne mogućnosti oblikovanja, različitih završnih površina, modela prozora do elemenata dizajna.
Da li je boju vrata potrebno uskladiti s bojom prozora? Apsolutno nema problema. Možemo Vam ponuditi (skoro) bilo koju boju po RAL-u ili NCS-u.
Naša Normstahl Tražilica vrata omogućuje brz i jednostavan pregled. Konfiguracija vrata iz snova.

 

4) Je li dugoročno jamstvo važno za mene?

Potrošni dijelovi su često isključeni iz jamstva. Kod nas nisu. Dat ćemo Vam 10-godišnju punu garanciju na svaki zadnji dio vrata i na površinu vrata. Čak ćemo Vam dati 5-godišnje jamstvo na mehaničke dijelove u motoru i 2-godišnje jamstvo na elektroniku u motoru. Dalnji detalji mogu se naći u našoj Izjavi o jamstvu.

 

5) Koliko je meni važna visoka zaštita od provala?

Da li namjeravam pohraniti skupe dragocjenosti u garaži? Skup bicikl ili motocikl? Da li je garaža izravno spojena s kućom pristupnim vratima?
Za Normstahl Superior 42 seriju vrata, možete kupiti dodatnu zaštitu od provale, koja je testirana te je u skladu s nizozemskim standardnom NEN 5096 od SKG i klasificirana na temelju RC2.

 
6) Jesu li dobro projektirani sigurnosni koncepti na garažnim vratima posebno važni za mene?

Pokrivene koloture, kotači u vodilici i vlačne opruge značajno smanjuju rizik od ozljeda. Ovo štiti od ozljeda čak i najmanje ruke. Normstahl Superior 42 serije vrata (gotovo) su jedina vrata na tržištu koja nude ovu dodatnu sigurnosnu zaštitu.
Normstahl sekcijska vrata s motorom su također, TUV i GS-certificirana.
Veća sigurnost je naš standard. Zato Normstahl vrata pružaju dodatnu zaštitu od prikliještanja prstiju, zaštitu od poluge preko ispravnog tipa motora za garažna vrata, zaštita od pucanja opruga i zaštita prilikom nailaska na prepreku.

 
7) Koliko često otvaram i zatvaram garažna vrata?

Da li se garaža često koristi kao ulaz za pješake? Pješačka vrata integrirana u Normstahl stropna sekcijska vrata je dobro rješenje tako da se garažna vrata ne moraju uvijek u potpunosti otvorati. Normstahl bočna sekcijska garažna vrata su također optimalno rješenje zahvaljujući funkciji djelomičnog otvaranja za pješake.

 
8) Da li je pouzdanost motora automatskih vrata bitna za mene?

Nema ništa iritantnije kada morate izaći iz auta po kiši, snijegu ili ledu da bi ručno otvorili garažna vrata. Tada dopustite sebi praktičnost daljinskog otvaranja i zatvaranja vrata. Vaša Normstahl garažna vrata se otvaraju automatski pritiskom na gumb (čak i iz veće udaljenosti) tako da možete suhi stići kući.

 
9) Da li trebam vanjsko otvaranje vrata u slučaju nužde?

Ako se vašim garažnim vratima upravlja putem elektro motora, osigurajte da imate još jedan način za pristup u garažu u slučaju nestanka struje. Ako nemate, preporučujemo montažu vanjske ručke. Ovo je dostupno kao pribor za sva Normstahl sekcijska vrata.

 

10) Da li sam spreman platiti više za trajna i moderna sekcijska vrata?

To kombinira niz pogodnosti, kao što je zaštita od gubitka energije ili prostora. Preklopna-kip vrata su općenito jeftinija alternativa garažnih vrata, ali ćete morati živjeti s nekoliko ograničenja (gubitak prostora ispred garaže).

 

Kliknite za brzu konfiguraciju
 Vaših izabranih garažnih vrata.

doorfinder-background